Over ons


Reinaard Krijgsman

Reinaard Krijgsman

Eigenaar

‘’Passie voor wijn’’

Wijnhandel Toscane is geen gewone wijnhandel. Wij houden niet van `12 in een dozijn`. Ons gevoel voor wijn zit diep. Wij noemen het passie, passie voor wijn. Deze passie willen wij graag met u delen.

 

“Betaalbare kwaliteit”

Op onze site vind je een groot aantal bijzondere wijnen. De meeste zijn uit eigen import, rechtstreeks van de wijnboer. Natuurlijk zijn niet alle wijnen even bijzonder. Er zitten ook ‘gewone’ wijnen tussen, maar dan wel van ongekende kwaliteit en voor een betaalbare prijs.

Onze wijnen zijn door ons persoonlijk geselecteerd, met liefde. De druiven worden door de wijnboeren onder optimale omstandigheden gekweekt en op het juiste moment op de juiste manier gebotteld. En dat proef je.

 

“Wijnen met een verhaal”

Door passie gedreven zoeken we zorgvuldig naar wijnen met een verhaal. Die ene fles, een wijn voor een speciale gelegenheid, zomaar een wijn voor bij de haard of een etentje met vrienden; wij hebben het in ons assortiment en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Krachtige wijnen uit Italië, een zwoele Franse wijn of fris zure uit het koelere Duitsland. Ook wijnen uit de nieuwe wereld ontbreken niet. Jamachtige uit Chili of Argentinië of een lekkere frisse uit Nieuw-Zeeland.

Elke fles een smaaksensatie die u nog lang zal heugen!